Menu schované do tlačítka

 

Předávání certifikátů Cambridge

Dne 25.6.2024 se na základní škole Josefa Hlávky konalo další slavnostní předávání jazykových certifikátů Cambridge. Ceremoniálu se zúčastnilo rekordních 64 žáků, kteří obdrželi zasloužené certifikáty na úrovních YLE (Young Learners Exams) Pre-A1 Starters a A1 Movers, dále A2 Key for Schools a B1 Preliminary for Schools.

Pozvání na tuto slavnost přijal i manažer mezinárodních jazykových zkoušek Cambridge, pan Alex Kejř z jazykové školy Eufrat, s níž spolupracujeme již téměř 10 let, a to jak při přípravě našich žáků, tak při administraci oficiálních jazykových zkoušek.

Všichni žáci na tyto náročné zkoušky pilně studovali v rámci přípravných kroužků, které na naší škole fungují již osmým rokem a těší se stále většímu zájmu dětí i rodičů. Během přípravy byli žáci průběžně testováni a měli možnost zúčastnit se zdarma i tzv. "zkoušek nanečisto". Samotné oficiální zkoušky pak žáci skládali přímo v prostorách naší školy za přísných podmínek stanovených Cambridge. Těší nás, že naši nejstarší žáci mají možnost opustit základní školu s certifikátem na maturitní úrovni B1.

Velký dík patří celému týmu devíti lektorů a lektorek z řad našich učitelů, kteří vedou přípravné jazykové kroužky na obou stupních naší školy.

Všem zúčastněným žákům srdečně gratulujeme a věříme, že úspěšné složení těchto mezinárodně uznávaných jazykových zkoušek je pro každého z nich významným krokem v jejich životě.

 

Kolektiv lektorů přípravných kroužků Cambridge

 

Předávání certifikátů Cambridge - FOTO

 

ÚSPĚCHY V SOUTĚŽÍCH


Z NAŠICH DALŠÍCH AKCÍ

Bohatý program BRANNÉHO DNE

POŠTA Z KRŠKA

PROJEKT HOLOKAUST v hodinách dějepisu

Z AKCÍ ŠKOLNÍ DRUŽINY

SVÁTEK ZVÍŘAT – SKALKA pro žáky MŠ

SVÁTEK ZVÍŘAT – SKALÁČEK a PŘEŠTICKÉ FLÉTNIČKY pro veřejnost

Na Dni vědy a techniky

V Í C E


ZAJÍMAVOSTI

Pocta Josefu Hlávkovi
ke 190. výročí narození

Prestižní cena za vědu pro paní Lenku Zdeborovou, naši bývalou žákyni

Letecké snímky školních budov

Ze života Josefa Hlávky - videopořad

Jak povodeň v roce 2002 ohrožovala školu


jídelníček

youtube

Počasí u nás


archiv

 

Základní škola Josefa Hlávky Přeštice, Na Jordáně1146
IČO: 49181891
webmaster  

Prohlášení o přístupnosti